Naplňte svou špajzku vlastnoručně připravenými domácími lahůdkami! 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek. Více informací
Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o 5 základních způsobech uchovávání potravin, ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani přehledné desatero úspěšné a bezpečné domácí konzervace.
Autor: Kamila Procházková
ISBN: 978-80-264-2698-1
Formát: 16,7 x 22,5 cm
Počet stran: 312
Vazba: vázaná s laminovaným potahem
Nakladatelství: CPRESS
Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.
Napsat recenzi