Ovocné recepty vám pomohou se zavařováním, sušením i pečením všech plodů, které se vám od jara do podzimu na zahrádce objeví. Více informací
Podrobný popis způsobů zpracování ovoce (zavařování ve formě džemu, kompotu, sirupu či likéru, sušení, mražení, kandování) s tipy a radami.
V nové edici naleznete recepty na zavařeniny, sirupy, čatní, ale i koláče a spousty jiných dobrot s ovocem, které jsme zařadili podle toho, jak dozrává – od jarní rebarbory po podzimní bezinky.
Najdete zde recepty s ovocem známým (rebarbora, jahody, třešně, meruňky, broskve, maliny, borůvky, ostružiny, švestky, jablka, hrušky) i méně rozšířeným (jeřabiny, hložinky, dřínky, rakytník, bezinky, šípky).
V záložce „Ke stažení“ naleznete bezplatnou ukázku této publikace.
Rozměry: 21,5 x 15,3 cm
Počet stran: 80
Vazba: lepená s poloměkkými deskami
![]() |
Edice Ovocné recepty | Ukázka několik stran z Edice Ovocné stromy | 2.75 MB | Stáhnout soubor |